Пуканки
Добродојдовте, тимот на Пуканки ви препорачува да се логирате или да се регистрирате на форумот доколку тоа го немате направено досега, со тоа што ке станете член на форумот нема да ги гледате рекламните банери, и со вашиот коментар ќе можете да учествувате во некоја од многуте теми на овој форум.
Пуканки
Добродојдовте, тимот на Пуканки ви препорачува да се логирате или да се регистрирате на форумот доколку тоа го немате направено досега, со тоа што ке станете член на форумот нема да ги гледате рекламните банери, и со вашиот коментар ќе можете да учествувате во некоја од многуте теми на овој форум.
Пуканки
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Информативен форум

HomeHome  БарајБарај  Latest imagesLatest images  Регистрирајте сеРегистрирајте се  ВлезВлез  

Тајванец ја "сврте" World of Warcraft

Go down 
АвторПорака
kokta
Член
Член
kokta

Број на мислења : 135
Местолокација : Skopje

Тајванец ја "сврте" World of Warcraft Empty
ПишувањеПредмет: Тајванец ја "сврте" World of Warcraft   Тајванец ја "сврте" World of Warcraft EmptyПон Jул 12, 2010 1:01 am

Тајванец ја "сврте" World of Warcraft WoW

Веб сајтот MMO Champion објави дека Little Grey e првиот играч кој ги комплетира сите предизвици во играта, завршувајќи ги скоро сите делови со што доби максимални 986 поени.
Little Gray наводно уништил 390895 ликови во играта и умрел 8543 пати во процесот на завршување на сите 5906 предизвици, што значи дека во просек дневно завршувал по 14,6 предизвици, а играта ја играл околу 400 дена.

Иако за Little Grey нема многу податоци, според објавената статистика можеме да заклучиме дека немал девојка ниту други обврски освен играњето WoW и веројатно лошо се хранел, освен ако секојдневно некој друг не му припремал ручек.

Сајтот MMO Champion не успеал да го пронајде Little Grey, но објави вест во која некои WoW играчи се жалеле дека овој резултат не се важи бидејќи во него не бил вклучен неодамна претставениот додаток.
Вратете се на почетокот Go down

Тајванец ја "сврте" World of Warcraft
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1